Možnosti hodnocení investice nového technologického zařízení na zpracování odpadu - Bělica, Josef
Dve možné hodnotenia investičného projektu CEVYKO, ktorý má byť vybudovaný z čisto munucipálnych prostriedkov. Zaujímavejšia varianta hodnotenia investície, a to z pohľadu dynamiky času. Navrhovanou metódou je dynamická metóda čistej súčasnej hodnoty, ktorá už v sebe zahŕňa faktor času a riziká.