<The> Selected Method Used in Empirical Studies of Doctoral Dissertations - Domagała, Antoni
Okrem analýzy existujúcej literatúry predstavuje empirický výskum jednu z kľúčových zložiek používaných pri výskume dizertačných prác. Prvá etapa empirického výskumu uskutočneného autorom. Metodika a postup výskumu Delphi spolu s analýzou metódy získavania informácií.