Slovakia Social Briefing: Social Development Outlook for 2021 - Baculáková, Kristína, 1988-
Výhľad sociálneho vývoja na Slovensku pre rok 2021. Zmeny dôchodkov a dávok v tehotenstve. Reforma školstva. Znovuzrodenie kreatívneho priemyslu.