Slovakia External Relations Briefing: The “New” Government’s Foreign Policy Priorities - Baculáková, Kristína, 1988-
Nová vláda na Slovensku od 1. apríla 2021 a predstavenie hlavných priorít Slovenska v oblasti zahraničnej politiky. EÚ ako najsilnejší partner počas pandémie. Bezpečnostná stratégia a podpora územnej celistvosti Ukrajiny.