Slovakia Social Briefing: Two Days Determining the Following Months - Baculáková, Kristína, 1988-
Slovensko a významné dni počas septembra 2020 ovplyvňujúce náladu spoločnosti. Návrat detí do škôl. Verdikt ku kauze vraždy investigatívneho novinára.