Prírodný dizajn láka ľudí do predajne - Kapitán, Peter
Trend ekologizácie a približovania sa prírode sa postupne pretavil do samotného vybavenia obchodov. Farby ako drevo či kameň vytvárajú dojem, akoby sa človek ani nenachádzal v interiéri. Na vzhľad a dispozíciu predajnej plochy majú vplyv samotné nároky nakupujúcich. Kľúčom je aj správne osvetlenie.