Vybudovanie e-shopu potrebuje dobrý plán - Kapitánová, Tatiana
Internetové predajne ako alternatíva bezpečného a pohodlného nákupu. Rady odborníka ako zostaviť dobrý plán pre elektronický obchod. Odhad ceny a času prípravy. Špecifické požiadavky v oblasti logistiky potravín.