Vznik, zmena a zánik pracovného pomeru - posudzovanie kvalifikačných predpokladov (3) - Matulová Juríková, Zdenka
Predzmluvný vzťah, pracovná zmluva a vznik pracovného pomeru. Zmena a skončenie pracovného pomeru. Riešenie pracovnoprávnych sporov