Žiak, rodič, učiteľ v čase pandémie a po nej (2.) - Bieleszová, Dušana
Ambivalentné správanie a pocity žiakov po pandémii. Bariéry prekonávania problémov. Prejavy, pocity a pomoc v napätých situáciách.