Organizácia vlastnej práce a času - sebariadenie a manažérska etika (1.) - Skalská, Elena
Rozširujúcim modulom funkčného vzdelávania je aj modul sebariadenie a manažérska etika. Prehľad názorov a odporúčaní frekventantov vzdelávania zdieľaných prostredníctvom vypracovania dištančnej úlohy, ktorej znenie bolo: S využitím metódy SWOT ananlýzy navrhnite proces zefektívňovania vlastnej práce a organizovania svojho času ako vedúceho zamestnanca.