Sebareflexia v práci učiteľa - Petlák, Erich
Zamyslenie sa nad prácou učiteľa, možnosti zlepšovania a sebareflexia ako jedna z ciest. Sebareflexia v praxi a názory učiteľov. Závery zistení a možnosti ďalšiehio smerovania.