Práca z domu v školách a školských zariadeniach - Konečná Veverková, Ingrid
Osobitné ustanovenia Zákonníka práce. Práca z domu a novela Zákonníka práce od 1. marca 2021. Dohoda o vykonávaní práce z domu. Vnútorný predpis školy a školského zariadenia.