Rozmanité chápanie inkluzívneho vzdelávania (2.) - Križo, Viktor
Pojmy spájajúce sa s inkluzívnym vzdelávaním: Wellbeing a limity, reflexia a nehodnotenie, sloboda a zodpovednosť. Inkluzívna škola v praxi - riziká a výzvy. Rozmanitosť foriem práce a diferencované učenie. Bariéry inkluzívneho vzdelávania.