Rozmanité chápanie inkluzívneho vzdelávania (1.) - Križo, Viktor
Nové rozmery inkluzívneho vzdelávania optikou humanistickej psychológie - rozmanité chápania tohto pojmu v snahe priniesť do inkluzívnej pedagogiky a psychológie nový rozmer v prepojení na pojmy, ako je demokracia, participácia, podpora potrieb každého človeka v školskom prostredí nielen v zameraní na dieťa.