Konflikty medzi žiakmi a ich riešenie z pohľadu vedenia školy - Švecová, Dana
Problematika konfliktov, príčiny vzniku konfliktov a spôsobov ich riešenia. Teoretické východiská, ktoré sa zameriavajú na vysvetlenie podstaty konfliktu, ale aj na návrhy pre realizáciu opatrení z pohľadu vedúceho zamestnanca. Navrhované závery sú aplikovateľné aj pri riešení konfliktov medzi pedagogickými a odbornými zamestnancami.