Complex Manufacturing Process Improvement - Horváthová, Miroslava
Koncepcia zlepšenia zložitého výrobného procesu bez potreby ďalších významných investícií. Skúmanie, ako vylepšiť výrobný proces pomocou vhodných metód a dostupnej technológie, ako aj konkrétne príklady zo skutočného výrobného prostredia.