Vplyv výkonných riaditeľov na úspešnosť akvizícií - Ivaničková, Mariana, 1977-
Meranie úspechu poslednej a práve prebiehajúcej akvizícii, porovnanie formy rozdielu medzi očakávaným a skutočným ziskom. Analýza zisku v deň ohlásenia akvizícii a skúsenosti výkonných riaditeľov, resp. manažérov.