Zdravie a chuť idú spolu ruka v ruke - Ondrušová, Miroslava
Pandémia Covidu motivovala k zlepšeniu kvality konzumovaných potravín a nápojov. To viedlo k vyššiemu dopytu po organických, lokálnych a prirodzene zdravších produktoch. Do výberu zasahuje cenová dostupnosť a informácie na internete.