Zákazníci pokladníkmi Inovácie urýchľujú nákup - Kapitánová, Tatiana
Pandémia urýchlila adaptáciu maloobchodných trendov, ktoré majú za cieľ pomôcť spotrebiteľom vyhnúť sa väčšiemu kontaktu s ľuďmi. Patria medzi ne platobné terminály, samoobslužné pokladnice, ale aj self-scanning.