Vernosť prináša vzácne dáta - Kapitánová, Tatiana
Aj keď vernostné programy nezaručujú stopercentnú lojalitu spotrebiteľov, dokážu generovať hodnotu. Predstavujú totiž ideálny nástroj na zber množstva údajov pre lepšie pochopenie potrieb zákazníka. Vernostné karty sa v súčasnosti presúvajú do virtuálneho priestoru. Konkrétne programy jednotlivých spoločností.