Privátne značky sa v kríze hlásia o slovo - Kapitánová, Tatiana
Počas pandémie vzrástli tržby privátnych značiek oveľa rýchlejšie ako pri značkových výrobkoch. Reťazce rozširujú portfólio a reagujú na zmenenú ekonomickú situáciu svojich zákazníkov. Výhoda vlastnej značky spočíva najmä v receptúre a kvalite. Stručná informácia o novele zákona týkajúcej sa obchodného mena a loga výrobcu na obale.