Zhodnotenie finančnej situácie vybranej spoločnosti - Jenčová, Juliána, 1996-
Problematika efektívnosti hospodárenia akciovej spoločnosti, ktorej výrobný program tvorí plnenie prírodných minerálnych vôd, liečivej minerálnej vody, pramenitej vody a ochutených nápojov. Teoretické poznatky o finančnej analýze podniku v prípade vykonania horizontálnej a vertikálnej analýzy súvahy. Pomerové ukazovatele Spoločnosti a jej konkurencie. Jednotlivé položky majetku a zdrojov ich krytia.