Chceme využiť hendikep malých predajní - Kapitánová, Tatiana
Rozhovor s generálnym manažérom spoločnosti Žabka, Miroslavom Ďuranom. Aj keď je Žabka súčasťou skupiny Tesco, chce sa prezentovať ako samostatná značka s vlastnou identitou.