Analýza priamych zahraničných investícií Číny v Európe v rámci platformy 17+1 - Cibuľa, Adam, 1992-
Analýza čínskych investícií v regióne strednej a východnej Európy v rámci platformy 17+1. Vývoj vzájomných vzťahov Číny a Európy, dôležitosť a možné výzvy, ktoré platforma 17+1 predstavuje pre samotnú EÚ a zúčastnené štáty.