Regulačný mechanizmus investičného rozvoja regiónu: Ukazovatele a strategické imperatívy - Karpenko, Lidiia
Moderné nástroje budovania regulačných mechanizmov rozvoja investícií, ktoré majú špeciálny súbor ukazovateľov a strategických imperatívov. Funkčný aspekt a systém indikátorov investičného projektu regionálneho rozvoja. Počty všeobecných aktívnych princípov rozvoja stratégie.