Povinnosti zamestnávateľa voči zdravotnej poisťovni - Gášpárová, Eva
Povinnosti zamestnávateľa zamestnávajúceho fyzické osoby na základe právneho vzťahu voči zdravotnej poisťovni, najmä oznamovacie, evidenčné, vykazovacie a odvodové. Prehľad povinností s príkladmi v oblastiach: povinnosť oznámiť vznik platiteľa poistného, povinnosť oznámenia o poistencoch pri zmene platiteľa poistného, povinnosť vypočítať, platiť a odvádzať preddavok na poistné, povinnosť vykázať preddavky na poistné a ostatné povinnosti zamestnávateľa.