Consumer Behaviour Changes During Times of the COVID-19 Pandemic: An Empirical Study on Slovak Consumers - Veselovská, Lenka
Preskúmanie dopadov COVID-19 na správaní slovenských spotrebiteľov. Analýza zmeny nákupných zvykov počas pandémie. Trendy, ktoré sa v blízkej budúcnosti stanú významnými faktormi úspechu pre podnikateľov. Návrh odporúčaní pre podnikateľov.