[Teória medzinárodných vzťahov] - Brocková, Katarína, 1976-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu od výskumných a pedagogických pracovníkov z Fakulty medzinárodných vzťahov EU v Bratislave. Učebnica je rozdelená na jedenásť tematicky sa odlišujúcich, avšak logicky na seba nadväzujúcich kapitol. Každý z autorov si vybral problematiku, ktorej sa dlhodobo venuje vo svojej vedecko-výskumnej práci, čo je zárukou vysokej kvality jednotlivých častí, ale i učebnice ako celku.