Service Exports and Productivity: Evidence from OECD Panel Data - Ağazade, Seymur
Vzťah medzi vývozom služieb a produktivitou v 27 krajinách OECD pomocou panelového súboru údajov za roky 1995-2018. Stacionárne charakteristiky sérií exportu a produktivity pomocou Pesaranových koreňových testov panelových jednotiek. Zistenia testu Westerlund na panelovú integráciu naznačili, že existuje dlhodobý rovnovážny vzťah medzi exportom služieb a produktivitou. Bežné odhady korelovaných účinkov tiež podporili toto zistenie.