Project Based Learning from the Point of View of Economics Students - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Vnímanie projektového učenia študentmi vysokých a stredných škôl. Porovnanie odpovedí študentov vysokých škôl a stredných škôl ukázalo pozitívny trend v širšom zapojení projektového učenia do vyučovacieho procesu za posledné roky. Z pohľadu študentov ekonómie je projektové učenie hodnotené kladne.