Application of Distance Education in Further Professional Employee Education - Matulčíková, Marta, 1964-
Popis spoločnosti a jej využitia obdobia ekonomickej nečinnosti na vzdelávacie aktivity v prvej fáze korona krízy pri zatvorených podnikoch. Výskum analyzuje schopnosti spoločnosti vykonávať ďalšie vzdelávanie svojich zamestnancov formou dištančného vzdelávania, ktoré sa pred začatím krízy uskutočňovalo iba ako doplnková forma vzdelávania. Vývoj foriem distančného vzdelávania.