<The> Influence of Fiscal Policy on the Economic Cycle - Martincová, Marta, 1955-
Makroekonomické dôsledky recesie a expanzie. Fiškálna politika v Slovenskej republike a hospodársky cyklus. Fiškálne multiplikátory a ich dopady na ekonomický cyklus.