Innovation as Assumption of Digitisation in Slovakia - Bašová, Alena, 1961-
Výpočet výšky zisku dosiahnutej zavedením inovácií, ktorých nevyhnutným predpokladom bolo zavedenie prvkov digitalizácie. Inovácie na slovenskom energetickom trhu.