Inequalities in the Labour Market and in the Education System in the Context of Current Social Changes for a Selected Sector in the Slovak Republic - Hrnčiar, Michal, 1994-
Sektor dopravy, logistiky a poštových služieb v Slovenskej republike z hľadiska nerovností na trhu práce. Dopad inovácií na ľudské zdroje v sektore (najdôležitejšie inovácie pre sektor v nasledujúcich rokoch a príklad dopadu týchto inovácií na ľudské zdroje) a rozdiely na trhu práce v dôsledku nedostatku zamestnancov a vysokého odlevu absolventov do iných sektorov.