Obce a nakladanie s komunálnymi odpadmi a súvislosti s dosahovaním cieľov odpadového hospodárstva - Pomfyová, Uršula
Vznik odpadov z triedeného zberu, správne vedenie evidencie a ohlasovanie údajov a ich súvis s úrovňou vytriedenia odpadov v obci, s plnením cieľa zberu odpadov z obalov a odpadov z neobalových výrobkov v komunálnom odpade a s plnením štandardu zberu.