Požiadavky na označovanie určitých jednorazových plastových výrobkov - Trošanová, Mária
Najnovšie požiadavky na označovanie určitých jednorazových plastových výrobkov, ktoré v krátkej dobe ovplyvnia výrobcov obalov, výrobcov neobalových výrobkov a distribútorov a vychádzajú zo smernice Európskeho parlamentu a Rady EÚ.