Podnikové nástupníctvo v podmienkach jednogeneračného podniku - Dorčák, Peter, 1979-
Podnikanie z pohľadu rodinných vzťahov, rodinných ideálov a rodinnej zodpovednosti. Analýza a praktické riešenie rozvoja podnikania v časoch generačnej výmeny a hľadaní vhodného nástupcu. Generačná výmena v kontexte definície rodinného podniku. Rozhodovací model a fázy generačnej výmeny. Problémy brániace hladkému priebehu generačnej výmeny.