Loan Production Development in Slovak Banks – Competitive Approach - Gernát, Peter
Analýza vývoja individuálneho portfólia komerčných bankových úverov. Hypotéky ako hlavná súčasť celého portfólia retailových úverov v slovenských komerčných bankách. Vývoj úrovne hypoték podľa aktuálnych trhových trendov a reakcia na rôznych konkurentov a ich pohyby na trhu.