Application of Reengineering as a Method of Quality Management in Health Care Organizations - Rajfur, Piotr
Implementácia a uplatňovanie komplexného riadenia kvality ako zásadná úloha pri zvyšovaní efektívnosti verejných subjektov a úrovne verejného životného prostredia. Predstavenie jedného z nástrojov odvodeného z filozofie úplného riadenia kvality (Total Quality Management) a možnosti jeho uplatnenia v systéme riadenia útvarov zdravotnej starostlivosti. Prehľad metód, techník a nástrojov s ich klasifikáciami. Návrhy pre riadenie zdravotníckych zariadení v Poľsku pre zabezpečenie lepšieho systému ich prevádzky a vyššej efektívnosti.