Zvyšovanie výkonnosti podniku pomocou účinnej komunikácie - Sotáková, Kamila, 1996-
Dôležitosť účinne vedenej komunikácie pre dosiahnutie podnikových cieľov. Výber vhodných verbálnych a neverbálnych prostriedkov externej a internej komunikácie v podniku. Získavanie kompetentných pracovníkov pre svoju spoluprácu v podnikoch a zručnosti dobrého manažéra vo vystupovaní, reprezentácii či efektívnej komunikácii, keďže väčšina každodenných aktivít manažéra zahŕňa prácu s ľuďmi – manažéri ňou strávia viac ako polovicu pracovného času a svojimi komunikačnými zručnosťami ovplyvňujú výkon zamestnancov.