Ovocie a zelenina sú v centre pozornosti - Ondrušová, Miroslava
Prieskum nákupu ovocia a zeleniny v slovenských domácnostiach. Pandémia a vplyv na nákup daného sortimentu. Podoby moderného zelovocu. Zvýšený záujem o lokálne produkty.