Do obchodu priplávala rastlinná vlna - Kapitánová, Tatiana
Trend zdravého životného štýlu sa snaží odľahčiť jedálniček zákazníkov. Mäso a mlieko začínajú nahradzovať rastlinné alternatívy a ponuka novej kategórie je čoraz širšia. Ako sa alternatívnej strave prispôsobujú konkrétne reťazce.