Tuzemský spotřebitel se kultivuje. Tvrdí finanční arbitr
Spotrebitelia sú zodpovednejší k záležitostiam na finančnom trhu, problémom v riešení sporov môžu byť v niektorých prípadoch samotní advokáti. Spory pod drobnohľadom - spotrebiteľské úvery, platobné služby, životné poistenie, stavebné sporenie, investovanie, zmena mien.