Banking as a Service aneb jak bude vypadat postcovidová banka?
Pohľad na to, ako budú vyzerať retailové banky v postpandemickom svete. Štúdia asociácie Efma, World Retail Banking Report 2021. Nová doba, keby banky musia zjednotiť svoje priority, ivestície s životným cyklom svojich klientov, aby tak vytvorili dlhodobú pridanú biznisovú hodnotu a stali sa číslom jedna v rámci ich klientských preferencií.