Trhy v době pandemie aneb paradox růstu v době "krize" - Sobková, Martina
Paradoxne v dobe, kedy bola obmedzená ekonomika, bola kríza a mnoho ľudí prišlo o prácu, napríklad v USA, si miestne trhy pripisovali rekordné zisky. Podobná situácia, ktorá nastala aj vo svete a skúmanie tohto fenoménu.