Posúdenie prevádzkového rizika koncesie na služby - Rybárová, Daniela, 1967-
Metodika postupu analýzy a hodnotenia prevádzkového rizika koncesie na služby s praktickou aplikáciou v nadväznosti na metodické dokumenty Ministerstva financií SR a praktické skúsenosti. Vymedzenie základnej terminológie danej oblasti. Posudzovanie rizika koncesie.