Uplatnenie Lorenzovej krivky v diagnostike lokality podniku - Deáková, Stanislava, 1974-
Lokalizačné metódy využívané v podnikovej diagnostike pri hodnotení vhodného umiestnenia podniku - Lorenzova krivka a Index lokalizácie a ich využitie. Analýza a komparácia prístupov jednotlivých autorov.