Životný cyklus rodinných podnikov a generačná výmena ako fáza životného cyklu - Trúchliková, Mária, 1991-
Problematika životného cyklu rodinných podnikov. Popis existujúcich modelov životného cyklu rodinných podnikov. Súčasná situácia rodinných podnikov na Slovensku a v Európe so zreteľom na proces nástupníctva a generačnej výmeny. Životný cyklus rodinného podniku podľa Rosenbauera, Goehlera a Gersicka. Fázy životného cyklu podnikateľskej rodiny.