Agile Approach in Human Resource Management Focus on Generation Y - Revutska, Olga
Poskytnutie prehľadu charakteristických vlastností riadenia ľudských zdrojov v agilných spoločnostiach. Identifikácia atribútov preferovaných predstaviteľmi generácie Y. Skúmanie významu agilných princípov v pracovnom prostredí vytvorených pre generáciu Y.