<The> Skill of Natural Interpreting in a Trilingual Child - Hornáčková Klapicová, Edita
Práca sa snaží prispieť do oblasti prekladu so zameraním na konkrétny prípad prirodzeného prekladu- tlmočenia trojjazyčného dieťaťa zo slovenčiny / angličtiny / nemčiny. Cieľom štúdie je odhaliť sociálno-akademický kontext a hlavné zdroje lingvistického vstupu, ktoré významne ovplyvnili vývoj reči dieťaťa.